Home / Ciudatenii

Ciudatenii

10 pesteri incredibile care te vor uimi

Iti place sa calatoresti in locuri care mai de care mai interesante si ciudate? Daca da, atunci trebuie sa vizitezi macar cateva din cele 10 pesteri incredibile din aceasta lista. Vei fi cu siguranta uimit de minunatiile pe care natura ni le ofera si vei avea parte de niste fotografii excelente! Care dintre aceste 10 pesteri incredibile ai vrea sa o ... Read More »

Top 10 cele mai ciudate hoteluri din lume

Vrei sa ai o vacanta de neuitat si sa iesi din normalitate? Daca esti o persoana neconventionala si spontana atunci hotelurile ciudate din lista de mai jos cu siguranta iti vor surade. Am cautat pentru tine 10 din cele mai ciudate hoteluri din lume, de la hoteluri facute exclusiv din gheata la hoteluri amenajate in pesteri, inchisori sau scoli, cu siguranta ... Read More »

10 imagini incredible cu Pamantul vazut din spatiu

Pamantul vazut din spatiu - Groenlanda

Cat de incredibil ar fi sa te poti uita de sus la Pamant si sa te gandesti “Wow! Eu chiar traiesc acolo!”. Cu siguranta este o senzatie extraordinara pentru astronauti, pe cand noi restul putem doar sa visam la asta. Planeta noastra este un loc cu adevarat frumos si fascinant, insa si mai incredibil este Pamantul vazut din spatiu, atunci ... Read More »

10 Hoteluri ciudate facute din materiale neconventionale

Controversy Tram Hotel Exterior

 Planuieste-ti vacanta din timp! Beneficiaza de cele mai ieftine bilete de avion si iti raman mai multi bani pentru distractie! Vrei sa ai o vacanta de neuitat? Atunci trebuie sa vizitezi macar unul din cele mai ciudate hoteluri din lume. Cum ar fi sa le povestesti prietenilor ca ai dormit intr-o camera facuta in intregime din ciocolata? Sau ca te-ai ... Read More »

Scroll To Top