Toboganul Sarpelui, Atlantic Paradise, Bahamas

10 locatii subacvatice de vis

 Planuieste-ti vacanta din timp! Beneficiaza de cele mai ieftine bilete de avion si iti raman mai multi bani pentru distractie!

Esti un iubitor al universului subacvatic si adori sa faci scufundari? Atunci, trebuie sa vizitezi macar una din cele 10 locatii subacvatice propuse de noi. Cu siguranta vei ramane cu amintiri placute si vei trai experiente inedite! Perfecte pentru nunti, luni de miere sau pur si simplu vacante alaturi de cei dragi, aceste locatii subacvatice de vis te vor impresiona imediat!

Ce locatii subacvatice ti-ar placea sa vizitezi?

1. Hotel Conrad Rangali, Maldive

Locatii subacvatice Hotel Conrad Rangali, Maldive

Daca planuiesti o luna de miere ca in povesti, cu amintiri care sa dureze o viata intreaga, atunci hotelul Conrad Rangali din Maldive este ideal pentru tine. Hotelul se numara printre cele mai luxoase din lume si este renumit pentru vilele luxoase situate direct pe plaja dar si pentru dotarile sale de spa. Camera dedicata proaspetilor insuratei este una cu totul si cu totul speciala, aceasta aflandu-se sub apa, peretii fiind complet din sticla! Cine nu si-ar dori sa adoarma cu o astfel de priveliste?!

Afla mai multe aici (Sursa foto).

 2. Restaurantul Red Sea Star

Locatii subacvatice Restaurant Red Sea Star, Marea Rosie

Restaurantul Red Sea Star este cunoscut in intreaga lume datorita conceptului unic care a stat la baza constructiei sale. Restaurantul a fost construit de experti de prima clasa, folosindu-se resurse si echipamente speciale aduse din intreaga lume. Nivelul subacvatic este realizat in forma unei stele si impresioneaza prin designul impecabil si panoramele superbe. Restaurantul a fost construit urmand principiile eco, protejand astfel reciful de corali din imediata apropiere. Restaurantul Red Sea Star este singurul restaurant din lume unde clientii isi pot savura mancarea delicioasa in timp ce privesc mii de pesti tropicali si recifurile superbe de corali.

Afla mai multe aici (Sursa foto). 

3. Statiunea subacvatica Poseidon, Fiji

Locatii subacvatice Statiunea subacvatica Poseidon, Fiji

Complexul turistic Poseidon este cunoscut pentru impresionantele camere subacvatice cu peretii complet din sticla. Localizat in Fiji, complexul pune la dispozitie clientilor sai, transport cu avion privat de la aeroportul din Fiji pana pe insula Poseidon, unde se pot bucura de un sejur inedit in hotelul subacvatic. Hotelul dispune chiar si de o biblioteca subacvatica, restaurante si capela de nunti. Pretul pentru un astfel de sejur este insa pe masura!

Afla mai multe aici (Sursa foto).

4. Cabina subacvatica a lui Jules, Florida, US

Locatii subacvatice Cabana subacvatica Jules

Localizata in laguna Mangroove, cabina subacvatica beneficiaza de camere pentru vizitatori, camera comuna pentru divertisment, o bucatarie complet functionala, zona d eluat masa si centru de comunicatii. Pentru a ajunge la cabina lui Jules trebuie sa va scufundati peste 25de metri in Laguna de Smarald, bineinteles fiind ghidati de profesionisti.

Afla mai multe aici (Sursa foto).

5. Toboganul Sarpelui, Atlantic Paradise, Bahamas

Locatii subacvatice Toboganul Sarpelui, Atlantic Paradise, Bahamas

Toboganul Sarpelui il puteti gasin in statiunea Atlantic Paradise din Bahamas. Vizitatorii aluneca prin tobogan la viteze foarte mari. Punctul culminant al atractiei este zona in care toboganul subacvatic devine transparent, putandu-se zari rechini periculosi care inoata in imediata apropiere. Asta da experienta!

Afla mai multe aici (Sursa foto).

6. Parcul subacvatic Grenada

Locatii subacvatice Parcul subacvatic Grenada

Parcul subacvatic din Grenada, Golful, Molinere, este un obiectiv turistic de vizitat pentru toti pasionatii de scufundari. Parcul este alcatuit din mai multe sculpturi realizate de artistul britanic  Jason de Caires Taylor, ale carui lucrari se pot gasi si intr-un alt proiect similar din Cancun. Oficialli au declarat ca sculpturile au avut un impact grozav asupra ecosistemului subacvatic, permitand astfel aparitia recifurilor de corali.

Afla mai multe aici (Sursa foto).

7. Hanul Utter, Suedia

Locatii subacvatice Hanul Utter, Suedia

Lacul Mälaren din Västeras, Suedia, gazduieste micul han Utter. Transportul catre han incepe printr-o calatorie scurta cu barca din portul Västeras. Vizitatorii intra apoi in casuta plutitoare din care coboara aopi catre camerele de cazare, cu numeroase suprafete vitrate, care le permit sa observe minunatele creaturi din mediul subacvatic.

Afla mai multe aici (Sursa foto).

8.  Capela religioasa subacvatica din Bali

Locatii subacvatice Capela religioasa subacvatica din Bali

Bali este unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat din lume. Clima tropicala si ambianta mistica a Insulei Zeilor, fac ca Bali sa fie o locatie perfecta pentru nunti sau lunile de miere. Pentru mai bine de 50 de ani, Bali a ramas cunoscut ca fiind locul cel mai bun pentru a te casatori. Daca doresti un mod inedit in care sa te casatoresti, atunci capela subacvatica din Bali este ideala pentru tine. Daca esti pasionat de scuba-diving sai esti scafandru profesionist, atunci iti poti avea nunta de vis in capela subacvatica din Bali! In cazul in care nu ai mai incercat sportul acesta nu iti fa griji! Cursuri pregatitoare se pot organiza la cerere cu o zi inaintea nuntii.

Afla mai multe aici (Sursa foto).

9. Oficiul postal subacvatic din Vanuatu

Locatii subacvatice Oficiul postal subacvatic din Vanuatu

Oficiul postal subacvatic din Vanuatu a devenit rapid unul dintre cele mai cunoscute oficii postale din lume! Turisti din intreaga lume l-au vizitat pentru a-si cumpara vederi intr-o experienta unica. Oficiul postal se afla la doar 50m in larg si la 3m adancime si este foarte accesibil pentru oricine doreste sa il viziteze.

Afla mai multe aici (Sursa foto).

10. Reciful Rechinilor si acvariul din Golful Mandalay

Locatii subacvatice Reciful Rechinilor si acvariul din Golful Mandalay

Reciful Rechinilor si acvariul din golful Mandalay sunt o atractie turistica excelenta atat oentru cei mici cat si pentru cei mari. Biletul de intrare costa aproximativ 15$, un pret mic pentru toate minunatiile pe care le vei vedea, de la rechini, meduze, pana la pesti tropicali si pisici de mare.

Afla mai multe aici (Sursa foto).

 Planuieste-ti vacanta din timp! Beneficiaza de cele mai ieftine bilete de avion si iti raman mai multi bani pentru distractie!

Leave a Comment