Home / Oferte / Dor de Bucovina? Oferta cazare pentru 2 persoane – platesti 4 nopti si primesti 7!
Dor de Bucovina? Oferta cazare pentru 2 persoane – platesti 4 nopti si primesti 7!

Dor de Bucovina? Oferta cazare pentru 2 persoane – platesti 4 nopti si primesti 7!

Nu ti-e… Dor de Bucovina? Avem pentru tine o oferta de nerefuzat: platesti 4 NOPTI primesti 7 NOPTI de cazare la 320 lei / 2 persoane Pensiunea Dor de Bucovina!

Inca de la inceput Pensiunea Dor de Bucovina si-a propus sa iti ofere experiente frumoase daca esti un iubitor de calatorii si relaxare. Gazduirea la o pensiune este de cele mai multe ori o experienta de viata in sine. Cunosti atat alti calatori, cat si gazde dornice sa iti povesteasca tainele locului.

La Dor de Bucovina, vei gasi calatori din toate partile Romaniei si nu numai, traditii ale locului si bucate specifice zonei. Poti urca usor de la pensiune pe muntele Rarau sau pe masivul Giumalau pentru a te inconjura cu adevarate privelisti de poveste. Numeroasele manastiri vechi, satele autentice si traditionale romanesti din zona, pajistile si fanetele, aerul tare de munte sunt doar cateva argumente in plus pentru care Bucovina merita descoperita.

Descrierea promotiei

Platesti 4 NOPTI primesti 7 NOPTI de cazare la 320 lei / 2 persoane Pensiunea Dor de Bucovina!

Voucherul este valabil in perioada 28 August 2013 – 15 Decembrie 2013.

Voucher valabil pana la data de: 30.09.2013.

 

Click pentru detalii despre oferta

JinfoTours.ro

About UpTravel

UpTravel.ro este doza ta zilnica de inspiratie pentru a-ti organiza vacantele de vis mult dorite! Afla ce se petrece in lume si care sunt locurile cele mai interesante de vizitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top