Home / Turism in Romania / Pensiunea Dor de Bucovina
Pensiunea Dor de Bucovina

Pensiunea Dor de Bucovina

Ai fost la Pensiunea “Dor de Bucovina”? Cum ti s-a parut? Trimite comentariul tau iar noi vom adapta review-ul in functie de acesta. 

Despre “Dor de Bucovina”

La Pensiunea Dor de Bucovina, veti avea parte de o experienta de neuitat luand parte la traditiile bucovinene. Pensiunea se afla în orasul Campulung Moldovenesc, la 200 de metri de drumul principal european E85 (Calea Bucovinei).

Gazdele si-au propus inca de la inceput sa ofere experiente frumoase iubitorilor de calătorii, de relaxare si de atmosfera familiala. Au reusit acest lucru pentru ca si-au dorits a promoveze un tip de ospitalitate, specific bucovinenilor. Gazduirea la o pensiune este de cele mai multe ori o experientă de viata in sine.  La Dor de Bucovina, gasesti calatori din toate partile Romaniei si nu numai, traditii ale locului si bucate specifice zonei.

Website               Facebook

Alte atractii turistice din zona:

  • Manastirea Voronet
  • Manastirea Humor
  • Manastirea Arbore
  • Manastirea Putna
  • Manastirea Moldovita
  • Manastirea Sucevita
  • Manastirea Dragomirna

Ai fost la Pensiunea “Dor de Bucovina”? Cum ti s-a parut? Trimite comentariul tau iar noi vom adapta review-ul in functie de acesta.  Despre “Dor de Bucovina” La Pensiunea Dor de Bucovina, veti avea parte de o experienta de neuitat luand parte la traditiile bucovinene. Pensiunea se afla în orasul Campulung Moldovenesc, la 200 de …

Review Overview

Locatie
Servicii
Conditii cazare
Tarife

Total

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
100

About UpTravel

UpTravel.ro este doza ta zilnica de inspiratie pentru a-ti organiza vacantele de vis mult dorite! Afla ce se petrece in lume si care sunt locurile cele mai interesante de vizitat.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top